söndag 16 oktober 2011

Dagboksserier från Bokmässan i Göteborg för en månad sen, först försenade för att jag tecknade dem med några dagars fördröjning, sedan för att kameran var bortsprungen.


 Vill minnas att jag satt på ett tåg när jag tecknade denna, var lite disträ och satte ett datum på den som inte borde ha setat där alls. Så kan det gå. Kanhända är det straffet för att offentligen stava fula ord.

3 kommentarer:

  1. Det ser så sjukt genomtänkt, genomarbetat och genomläckert ut, är det verkligen på fri hand?! Ser innerligt fram emot första samlingsalbumet med dina dagboksserier.

    SvaraRadera
  2. Visst är det på frihand. Men jag brukar stirra på den blanka sidan i minst en halvtimme och bara funta på vad jag ska lägga var på den... samlingsalbum? Vi får se. Det vore ju kul att låta trycka upp ett färgfanzin på tryckeri nån gång.

    SvaraRadera
  3. Nä, jag tycker att du ska dumpa dina samtliga dagboksserier hos en förläggare om senast ett år och låta den pyssla ihop årets bästsäljande seriebok av dom! Exakt detta har gjorts i finland, med avsevärt mycket fulare och tråkigare serier, och det beordrar jag dig härmed att göra också!!

    SvaraRadera