fredag 25 november 2011

TÄVLING! TÄVLING! TÄVLING!

Henri Gylander slavar i just detta ögonblick med tuschning och färgläggning på den sista sidan i vår gemensamma reportageserie från International Alternative Press Festival i London i maj. Serien ska publiceras i B&B och nu jävlar i min låda är det en deadline som flåsar stackars Henri i nacken.

För egen del är läget lugnare. Jag blev färdig med texningen igår och nu är det upp till den redan överarbetade göteborgarn att stoppa in bokstäverna. Och tills hen har gjort går det ju att ta sig friheter med de tomma pratbubblorna... till exempel att annonsera en tävling.

Ja, vad säger hen egentligen? Och varför cyklar hen runt i vad som verkar vara Vattenfestivalen från helvetet? Det är upp till dig som läser den här bloggen att fylla i luckorna och det väntar som sagt ett fint men hemligt pris åt den som gör det bäst!

5 kommentarer:

 1. Aliquando et insanire iucundum est!

  SvaraRadera
 2. Jag sitter och fnular på några snillrika förslag, men kan inte riktigt bestämma mig. Hur lång betänketid finns?

  Eller på branschspråk: När är deadline?

  SvaraRadera
 3. (Serien ser för övrigt ljuvlig ut. Mer ingående hurrarop kommer skickas å era vägnar då jag kunnat insupa den i sin helhet.)

  SvaraRadera
 4. Ärligt talat har jag inte tänkt ut någon deadline. Vi säger väl mitten av december, eller tills dess något svarsalternativ som inte går att övertrumfa har dykt upp.

  SvaraRadera
 5. "lukten av testosteron, kräks och fylla gör mig yr och jag har svårt att avgöra om jag är på festival eller på tunnelbanan klockan fyra lördag morgon. *ledsen smiley*"

  SvaraRadera