fredag 18 november 2011

Om Darth Vader vore en frukt...

... skulle hen se ut såhär. Denna onda sith-frukt uppenbarade sig i en äppelkasse i matkällaren. Det är sånt som händer om de ligger för tajt packade. Typiskt äpplen att inte kunna umgås utan att korrumpera och mobba varandra till olika stadier av förruttnelse!
Arbetsmusik: Skaru?

2 kommentarer:

  1. Det här bäddar för en hel fotoserie med olika frukter som Star Wars-filurer! Du skulle kunna sätta små runda klistermärken som ögon till dom... förutom Darth då så klart.

    SvaraRadera
  2. Fast poängen var liksom just det här ovanliga exemplet på vad frukt sysslar med när en lämnar den obevakad. Svart är en klassiskt icke-fruktig färg och den och ruttenheten, plus äpplens förmåga att smitta andra äpplen med röta/mögel/ondska påminde om gamle Dart.

    Det finns i och för sig en hel del frukter som ser ut som utomjordingar, det kan en utnyttja till ett sånt projekt. Men jag känner att det kanske vore festligare att parafrasera klassiska gubbpolitiker/ledare som frukter.

    Ghandi som en torr tamarind, Mandela som en söt men skrynklig passionsfrukt. Påven som en sån där kålrot som ligger längst bak i kylskåpet och skrumpnar under onaturligt lång tid. Castro som ett mosigt, gult litet päron. Bush d.y. som en förskrämd potät med gröna fläckar. Unt zo weiter!

    SvaraRadera