onsdag 29 februari 2012

Under tiden


Det är ingen stor sak, men jag är lite upprymd ändå - min dagbok blev fulltecknad och nu har jag en ny lunta. När jag gick över till den gick jag också upp i format, till A4, och ett krämfärgat papper med mindre gräng. Det här kommer absolut att påverka hur jag tecknar. Troligtvis kommer jag att även fortsättningsvis frihanda direkt med tuschpennorna, men kanske inte färglägga direkt i boken.


Förut var jag alltid skraj för att teckna på lyxigt papper. Till viss del är jag det fortfarande, men nu tror jag att teckningsböcker med göttigt papper har nästlat sig in i min "unna sig"-lista... och de är där för att stanna.

Hursomhelst, jag är glad över att jag har fyllt en hel bok med serier. Det känns maffigt, och jag borde fira på något sätt. Kanske med någon annan lyx från min unna-lista: soygurt, promenad, posta ett brev utan att snåla på frimärkena, åka kollektivtrafik utan att försöka planka, köpa en extre burk jordnötssmör för studielånet.

1 kommentar:

  1. Klart det är en stor sak! Jag skulle iallafall vara överlycklig om jag nånsin lyckades fylla en hel bok med läckra dagboksserier... Grattis!

    SvaraRadera