lördag 10 december 2011

Grundbultens gravfest


Som tur var gick det att komma in på Grundbulten till slut. Det var, som det heter, underbart men kort. Nedan följer några ögonblick från mitt första och sista möte med stället, nedtecknade på plats.


Arbetsmusik: Mob 47

6 kommentarer:

 1. Åh, mötte du min dubbelgångare på Grundbulten? Kusligt...

  SvaraRadera
 2. Om jag, i någon form av framtid eller reinkarnation, kommer att sitta i egenskap av redaktör så är du den första personen jag skulle lyfta luren till. Bok, tidning, almanacka, kortlek, mjölkkartonger - Vad det nu må vara vill jag bara få hem en fet pall inlindad i wellpapp med en massa figurer som blixtskiter och har små streck på sig och trekantiga skuggsjok.

  Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera alla saker jag gillar med det du gör, men jag väljer att säga så här för denna gång: You had me at "Däckad & spinkig person i kubisk möbel."

  Sluta aldrig, din duktiga person :)

  SvaraRadera
 3. Henri: när du säger det, så, den där personen påminner mycket om hur jag brukar teckna dig - men hen var lite undernärd och askalas på ett synnerligen o-henrigt sätt.

  SvaraRadera
 4. Alltså Robert! Gulle! Jag trodde inte att någon annan än jag skulle se humorn i en pinnig person som ligger oergonomiskt utsträckt i en lustig möbel...

  Att rita bilderna till mjölkkartongen är nog det roligaste scenario jag kan tänka mig! Och att ha dig till redaktör vore inget annat än en vinstlott!!

  SvaraRadera
 5. Allt det här är helt underbart. Dina skissböcker är fabulösa och ser färdiga ut på ett skönt avslappnat sätt. Vill också! Dags att hämta ett block och börja teckna nu! Hoppas vi kan ses till nyår också, jag hör av mig vettja!

  SvaraRadera
 6. Mitt ego mår så härligt bra av att ha dykt upp här. Har du skickat skisserna till grundbultenfolket? De blir säkert glada av att se dem.

  SvaraRadera