måndag 5 september 2011

Bög-Buster bashes back
Nästa gång du skakar hand med Bög-Buster kan du kolla in hens knogar och framförallt ärret som finns på en av dem, som vittne om den här incidenten.

3 kommentarer:

 1. Vilken punchline! Jag ser så jävla mycket fram emot om några år då dina samlade verk ges ut på sexigt papper i fyrfärgstryck. Och om ingen vill ge ut det (fasanfulla tanke) så kommer jag göra det själv. Så bra är denna skit :)

  (Anna gillar't också, hälsas det.)

  SvaraRadera
 2. Nämen! Gullungar är vad ni är! -Vi får se hur det blir med färg... jag saknar att pilla med bara svärta och behöver faktiskt träna mer på tuschning. Eller så behöver jag bara ta igen mig lite efter den här färgfesten.

  Ge Anna en feting-kram! Och snälla lägg upp fler godsaker på din blogg, jag är helt svältfödd på dina alster!

  SvaraRadera
 3. Angående min blogg så är jag själv nog den som längtar mest efter att få den aktiv igen, men det som hindrar mig är att jag håller på att jobba med en speciellt tidskrävande illustration som ska få kröna nästa inlägg, det vill säga Klistertraktors inlägg nummer 200!

  Så eftersom jag inte vill fisa bort just det tvåhundrade inlägget så kommer jag göra klart den bilden under veckan (förhoppningsvis) och sedan fortsätta att frekvent uppdatera med en strid ström av saker för att liksom kompensera på något sätt.

  Så för att hålla ut under tiden kan du titta på den här sjuka leranimationen: http://youtu.be/_M8ejo974vk Jag vet inte om jag ska bli skiträdd eller skitglad. Fascinerad som skit blir jag iallafall.

  SvaraRadera