torsdag 14 juli 2011

Punk Illegal, del 3 - "en midsommarnatts-ulrik"

Det hostades som sagt en hel del under Punk Illegal-festivalen, och på midsommaraftons natt försattes jag av mitt hostande i en besynnerlig situation som involverade en trio krustpunkare.

I verkligheten kräktes tjejen i dreads snarare tre gånger, men jag orkade inte teckna mer maginnehåll.

Men! Jag tänkte färglägga den här, eller rättare sagt färglägga bakgrunderna. Antagligen i lila och cerise/rosa... och kräkset i gult? Andra föslag mottages tacksamt!

4 kommentarer:

 1. Det här måste vara bland det mest underbara jag läst. Om "Hjälp!" fortfarande funnits hade det varit givet att skicka in den där till dom. Babian.se kanske är intresserade? Prova tycker jag!

  Måste också nämna att jag är lite avundsjuk på dig för att du träffat en person som kan kräkas på kommando. Möjligheterna för slapstickskämt som den människan har är få förunnat. Om jag skulle ha velat ha den egenskapen själv tåls att tänkas på, men jag fascineras definitivt av det hela :)

  Angående färgen tycker jag att rosa+gult låter störtfint. Kör ba! Originalkonservator som jag är skulle jag dock scannat linjesidorna innan jag satt färgmarkern mot papperet, men det är ju jag det.

  Ha det fint och krya på dig! Och fortsätt blogga för guds skull - det är sketansbra!

  SvaraRadera
 2. Nämen, det var smickrnde att höra! -Jag tänkte kolla om Det grymma svärdet är intresserade. Kräkäventyr ligger liksom i deras linje, och de har dessutom kört kladdiga recensioner v Punk illegal förut. -Har du örresten sett att DGS kommer ut två ggr per år nuförtiden?

  Jag ska nog färglägga orginalen rakt av, de är i vilket fall tecknade under väldigt opretentiösa omständigheter. Plus att jag inte har någon skanner...

  Läcker väggmålning du lade upp, förresten!

  SvaraRadera
 3. Glädjande att du gått över från fiktiv tarminnehåll till dokumentär magsäcksinnehåll... Det är både smärtsamt snyggt och rörande roligt! Hoppas halsen din mår bättre.

  SvaraRadera
 4. Hej! Hur kommer det sig att du kallar Ulrik för att kräkas? Hittills har jag bara stött på det i två helt skilda sammanhang tidigare; Nikanor Teratologen samt gymnasieförening i Gävle.

  / Zwajken

  SvaraRadera